به گزارش روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان ، کلودیا موفا روز گذشته در میزگرد استکبارستیزی در دانشگاه اصفهان، دلیل حضور خود در این نشست را صحبت درباره شرایط فعلی و مشکلات جهانی و منطقهای به خصوص مشکلاتی که آمریکا به وجود آورده است، دانست و اظهار داشت: در زمانی بهار عربی در بعضی کشورها پیروز شد، ولی بعضی از دولتها با قدرتشان و ارتباطاتی که با آمریکا داشتند، توانستند مخالفان را سرکوب کنند.
وی افزود: در حال حاضر در دنیایی زندگی میکنیم که درگیر بحرانهای بسیار زیادی هست و امیدوارم که به پایان داعش نزدیک باشیم.
استاد تمام دانشگاه ایتالیا با اشاره به کودتای اتفاق افتاده در ترکیه، ادامه داد: به نظر من کودتای تابستان ترکیه تمام نشده و دلیل آن هم نظرات متفاوت مخالفان و موافقان آن و همچنین اخراج بسیاری از نیروهای ترکیه است.
این فعال ضد صهیونیست همچنین به بحرانهای بین آمریکا و فیلیپین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شاهد بحران انسانی بین عربستان و یمن هستیم که یکی از وزرای تونس پس از اظهارنظر درباره بحران انسانی بین عربستان و یمن، با فشارهای آمریکا و اسرائیل، از کابینه تونس اخراج شد؛ پس از دخالت آمریکا در لیبی، آمریکا توانست اوضاع منطقه را به هم بریزد.
موفا ادامه داد: در زمینه مسائل آمریکا موقعیت بسیار شکنندهای وجود دارد، رقابت بین ترامپ و کلینتون نشان میدهد که ما در یک مرحله گذر هستیم که برای فهم بهتر این مرحله گذر باید 2 نقطه عطف سیاسی در 20 سال گذشته را مطرح کنیم.
وی بیان داشت: نخستین نقطه عطف فروپاشی شوروی و بعد از آن تمام شدن جنگ سرد است که شرایط جدیدی به وجود آمد؛ قبل از آن یکی دو قدرت وجود داشتند که با سلطهای که روی سازمان ملل داشتند کل دنیا را تحت تأثیر قرار میدادند و میتوانستند جهان را کنترل کنند.
استاد تمام دانشگاه ایتالیا اضافه کرد: بعد از این اتفاقات و بعد از فروپاشی شوروی، این انگلستان، آمریکا و اسرائیل هستند که میتوانند بیشترین قدرت و تسلط را روی کشورهای دیگر داشته باشند.
این فعال ضد صهیونیست نقطه عطف دوم را حضور روسیه در کنار دولت بشار اسد دانست.
موفا به دخالتهای آمریکا و لابی صهیونیست نیز برای به هم زدن شرایط منطقه خاورمیانه اشاره کرد و عنوان داشت: در زمان دولت بوش پدر پیشنهاد داده شد که برای حل مشکل کویت که عراق به آن حمله کرده بود و حتی مسأله اسرائیل یک مجمعی تشکیل شود تا کشورها بتوانند این مسائل را بررسی کرده و مشکلات را حل کنند، ولی تا سال 67 هنوز به راه حلی نرسیده بودند.
وی به حمله آمریکا به عراق در سال 2003 اشاره کرد و عنوان داشت: بعد از این جنگ رژیم صدام به پایان رسید؛ بعد از آن تونی بلر نخست وزیر انگلستان در پارلمان انگلستان گفت که جنگ 2003 در عراق علناً با مشورت و تصمیمگیری مقامات اسرائیلی بوده است.
استاد تمام دانشگاه ایتالیا به رقابتهای انتخاباتی در آمریکا اشاره داشت و مطرح کرد: برای توضیح رقابت بین ترامپ و کلینتون باید ببینیم تاریخچه قبل از آن چه بوده است.
این فعال ضد صهیونیست در ادامه با اشاره به مشکل همیشگی اسرائیل با ایران، خاطرنشان کرد: بعد از مسأله صدام و فروپاشی رژیم بعث عراق، بعضی از شخصیتهای اسرائیلی صحبت در مورد مسائل هستهای ایران را شروع کردند و خود شارون علیه مسائل و نیروگاههای هستهای ایران اظهاراتی داشت و حتی گفته بود که باید با ایران جنگ کرده و آنها را منهدم کنیم.
موفا رئیس جمهور سابق فرانسه، سارکوزی را دلیل اصلی جنگ و مشکلات لیبی دانست و گفت: سارکوزی هم همراه با اسرائیل و لابی اسرائیلی بود.
وی به تهمتهای زده شده به ایران و داعش را نماد اسلام خواندن اشاره و تأکید کرد: اسلام واقعی و آن اسلامی که در غرب جلوه داده میشود تفاوت دارند؛ در اینجا مسأله دیگری به وجود میآید و قدرتها از خود میپرسند که آیا با روسیه دست به دست هم دهیم و حامی اسد باشیم یا اینکه علیه رژیم سوریه باشیم و بخواهیم آن را برکنار کنیم.
استاد تمام دانشگاه ایتالیا با اشاره به تفاوت نظر ترامپ و کلینتون درباره مسأله سوریه، تیتر روزنامهای از ترک ایرلاین را مطرح کرد و گفت: در تیتر آمده که اگر کلینتون رأی بیاورد جنگ جهانی سوم شروع میشود.
این فعال ضد صهیونیست ادامه داد: برای ترامپ با وجود مخالفت با دولت سوریه، شکست دادن داعش در اولویت اول هست، اما برای کلینتون شکست دادن بشار اسد و دولت رسمی سوریه در اولویت است؛ کلینتون شاید خوش یک یهودی نباشد ولی مهم یهودی یا غیر یهودی بودن نیست بلکه مهم این است که او طرفدار اسرائیل است.
موفا با اشاره به تفاوت رابطه ایران و آمریکا قبل و بعد از انقلاب، اظهار کرد: رابطه آمریکا با ایران بعد از انقلاب، رابطه خصمانهای شد، هر چند که آمریکا چه قبل و چه بعد از انقلاب نظر یا حتی نیت مثبتی درباره ایران نداشته است.
وی اذعان کرد: در حال حاضر با دو آمریکا روبرو هستیم، یکی آن آمریکای تندرویی که کاملاً علیه ایران است و یکی هم آمریکایی که نه فقط مردمش بلکه بعضی از مسؤولان دولتی و رسمی آن هم خیلی موافق جنگ نیستند و حتی علیه جنگ در پارلمان آمریکا صحبتهایی کردهاند، البته این هر دو نیروی شیطانی هستند و اصلاً نمیتوان گفت که آن نیروی دوم حتماً نیروی خوبی هست.
استاد تمام دانشگاه ایتالیا اضافه کرد: کشوری مثل آمریکا کشوری هست که در آن بحث اینکه با ایران جنگ داشته باشیم یا نداشته باشیم یا اینکه ایران خوب یا بد هست همیشه وجود دارد، ولی در کشوری مثل اسرائیل اصلاً چنین بحثی وجود نداشته و تنها گزینهاش جنگ با ایران است.
این فعال ضد صهیونیست با نام بردن از کتاب لابی اسرائیل که نویسندگان آن دو آمریکایی هستند، گفت: این دو نویسنده آمریکا را خیلی فاش کردهاند و بعضی از کارهایی که آمریکا انجام داده و ظلمهایی که آمریکا با فشار اسرائیل بر کشورهای دیگر وارد کرده است، در آن آمده است.
نظرات شما عزیزان:
